RESPIRACIÓ CONSCIENT INTEGRATIVA. Bases neurofisiològiques.

La “respiració” és un dels recursos naturals “menys” utilitzats per millorar la nostra salut i la nostra qualitat de vida.

La respiració sempre està present a la base de les eines que disposem per l’ autoconeixement i el creixement personal, ioga pranayama, ioga kundalini, tai-xi, xi-kun, meditació, mindfulness, tècniques de relaxació i visualització, etc…

Amb el treball de la Respiració Conscient Integrativa el que segur que millora quasi sense que ens n’ adonem és la nostra salut, ja que hi ha un efecte directe en l’ activació del nostre sistema immunitari. Hi ha força testimonis de practicants de RCI que han fet el curs de l’ octubre que manifesten no haver agafat cap refredat ni cap grip en aquesta temporada d’ hivern. Els estudis científics corroboren aquests resultats demostrant l’ efecte beneficiós d’ aquestes pràctiques sobre la nostra immunitat.

Adjunto la presentació del curs per satisfer la curiositat sobre la teoria que explica els efectes beneficiosos d’ aquest treball en mantenir un nivell òptim de salut.

Clickar:

G.Weyler octubre 2015

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s