DEIXA EL TEU COMENTARI

10 pensaments sobre “DEIXA EL TEU COMENTARI

  1. Recordo iniciar les sessions de respiracio conscient amb la Teresa i sentir els seus efectes positius des del primer dia. Em va cridar l’ atencio que una cosa tan natural i vital com la respiracio ens podia aportar tans beneficis i que la gran majoria ho ignora en certa manera.
    Les sessions em van ajudar a utilitzar aquest mitja per retrobar-me amb la meva part fisica, mental i espiritual. Es una eina perfecta per assolir nivells de relaxacio profunds i agradables, aixi com per treballar aspectes del teu Ser que ens dificulten progressar.
    Considero que la respiracio conscient es un cami constant cap a la realitzacio d’ un mateix i que es pot aplicar en qualsevol moment i en qualsevol lloc, pel que la fa un tecnica idonea i a l’abast de tothom.
    Jo personalment, no hi hagut dia que no la deixi d’aplicar i sentir-ne els seus efectes positius immediats.
    Per aquest motius, els tallers son mes que recomanables, i apte per tots els publics !
    La Teresa es una perfecta conductora d’ aquest taller, amb qui ets sents commode des del primer dia i que apart de guiar-te, et facilita ser tu mateix, escollir el teu ritme i aprendre a ser conscient de la teva persona.

    Felicitats Teresa i bona sort amb els nous tallers !

    Adria

  2. Hola Teresa! Jo volia donar-te les gràcies per ensenyar-me a connectar amb mi mateixa a través de la respiració conscient. Amb l’estat de relaxació que vaig aconseguir amb les teves tècniques de respiració i visualització vaig poder comunicar amb la meva propia saviesa interior, descobrint aspectes de mi que m’eren del tot desconeguts. També volía felicitar-te de tot cor per la feina que fas i desitjar-te que puguis ajudar a molta atra gent, com vas fer amb mi. A més, el tracte proper i amorós que prestes als participants de la teva teràpia i el poc control que exerceixes sobre el temps dedicat fa que asistir a les teves sessions sigui un plaer, a més d’un bon aprenentatge.
    Una forta abraçada.

  3. Hola Teresa, estic totalment d’acord amb els comentaris de l’Adrià i la M. Àngels. En el meu cas, el curs el vaig fer juntament amb la meva parella des de la tardor del 2011 fins la primavera del 2012. Va ser una experiència única i vam sentir obrir les portes a un nou univers, un univers que en el fons tots portem dins. Al llarg de les moltes sessions que vam fer vam treballar molts aspectes personals que després ens han ajudat en la vida diària. Considero que la respiració conscient integrativa és un recurs per a un mateix que un cop l’incorpores, dura per sempre, i que es pot fer servir en qualsevol moment de necessitat. El curiós del cas és que sigui un tema relativament desconegut, crec que tothom hi hauria de passar per un curs així.
    Moltes felicitats Teresa !
    Una càlida abraçada.
    Clara i Albert

  4. Hola Teresa, vaig fer el curs a Badalona, D’entrada sempre he pensat que jo no podia relaxar-me i desconectar de cap manera i el primer dia aixi va ser, pero conforme anavant passant els dies ho vaig anant conseguint. Va ser una experiencia molt positiva i notava canvis importants quant sortia de les clases. Encara ara en algun moment segueixo pensant amb tu perque ets com un far en la meva vida. Jo era una mica incredula respecte a que ho pogues aconseguir i tu Teresa sempre em deies que estava equivocada. Aquest curs va demostrar que tenies raó. Moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s